Macedonia Network RANKS

TITAN

TITAN - Највисокиот ранк кој

што е тежок да се добие. Можете 

да го добиете во игра на среќа 

или како активен играч на серверот

Со овој ранк добивате дополнителни команди

LEGEND

LEGEND - Исто така еден од највисоките ранкови на серверот кој

исто така можете да го добиете со 

редовна игра на крајот од месецот ..

Со овој ранк добивате дополнителни команди

ELITE

ELITE - Ранк со кој добивате дополнителен кит кој можете да го земете секој месец .. можете да го добиете овој ранк во игра на среќа

HERO

HERO - Ранк со кој добивате дополнителен кит кој можете да го земете секоја недела .. можете да го добиете во игра на среќа или во наградна игра

VIP

VIP - Ранк кој има должност да 

помага на играчите , добивате дополнителен кит секој 24h ..

Со овој ранк добивате дополнителни команди

PROMOTER
FREE

PROMOTER - Со овој ранк добивате дополнителни 2 кита , кои можете да ги користите секој 24h. Овој ранк можете да го добиете така што ке го рекламирате нашиот сервер

FREE

 
Join Us

Доколку имате потреба , или ви треба помош пратете ни емаил , на вашата порака ке биде одговорено во најбрз можен рок ..

© 2023 by Macedonia Network. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now