Donate Now

Доколку би сакале да го подржите Macedonia Network со донација кликнете на компчето "Donate
Што добивате доколку донирате ?

+ Ранк по ваш избор

+ $5,000 виртуални пари на серверот

+ 50 gems

+ 1 донатор КИТ

+ $1,000 секој ден

+ Лечење на вашиот живот /heal

Ви благодариме на вашата донација!

© 2023 by Macedonia Network. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now